1398/4/17 دوشنبه
بازدید رئیس بنیاد مستضعفان از پروژه در حال ساخت بیمارستان جدید آیت‌اله طالقانی آبادان
مهندس محمد سعیدی کیا، رئیس بنیاد مستضعفان از پروژه در حال ساخت بیمارستان آیت‌اله طالقانی آبادان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، سعیدی کیا در این بازدید روند اجرای پروژه درحال ساخت بیمارستان ۲۴۰ تختخوابی آیت‌اله طالقانی را مثبت ارزیابی کرد و با بیان اینکه پروژه تاکنون ۷۳درصد پیشرفت فیزیکی داشته است اظهار داشت: براساس پیمان انجام شده ساخت این بیمارستان تا پایان سالجاری به اتمام خواهد رسید.

دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز از اقدام این دانشکده برای خرید و تجهیز کردن بیمارستان یادشده خبرداد و گفت: با توجه به اینکه طبق تفاهم‌نامه فی مابین تجهیز بیمارستان بر عهده وزارت بهداشت است، برای اینکه در راه‌اندازی و بهره‌برداری از این بیمارستان تاخیری نداشته باشیم به طور همزمان با پیشرفت فیزیکی این پروژه خرید تجهیزات پزشکی، اداری و رفاهی نیز در دستور کار دانشکده علوم پزشکی آبادان قرار گرفته است.

در این بازدید علاوه بر رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، معاون توسعه مدیریت و منابع، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند، معاون اجتماعی و مدیر سلامت، بهداشت و محیط زیست این سازمان، پیمانکار پروژه و جمعی از مدیران و مهندسین مشاور حضور داشتند.

پروژه ساخت بیمارستان جدید ۲۴۰ تختوابی تخصصی و فوق تخصصی آیت‌اله طالقانی آبادان از بهمن ماه سال ۱۳۹۴ با مبلغ پیمان ۹۵۰ میلیارد ریال برای مدت ۴۸ ماه از سوی بنیاد مستضعفان آغاز شد و طبق این قرارداد پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۳۹۸ به اتمام برسد.