1398/4/22 شنبه
مشارکت 584 نفر در انتخابات نظام پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان
رئیس اداره پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: 584نفر در انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان در شهرستان‌های خرمشهر، شادگان و آبادان به پای صندوق‌های رای رفتند.

سکینه حسینجانی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان در 3شهر یادشده همزمان با سراسر کشور تا ساعت 20 شب گذشته ادامه داشت.

وی با اشاره به اینکه تمام افرادی که کارت عضویت سازمان نظام پرستاری را دارند شرایط رای دادن را داشتند، اضافه کرد: از تعداد 584 نفر رای‌دهنده 438 نفر در آبادان، 84 نفر در خرمشهر و 62نفر در شادگان بودند.

رئیس اداره پرستاری دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: در پایان سرشماری آرا در هر شهرستان 9عضو اصلی و 3عضو علی‌البدل انتخاب می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: اعضای جدید هیات مدیره نظام پرستاری در آبادان، خرمشهر و شادگان برای یک دوره 4ساله در این مجموعه حضور خواهند داشت.

حسینجانی بیان کرد: نتایج نهایی پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری، بعد از پشت سر گذاشتن مراحل قانونی اعلام عمومی می‌شود.