1398/4/22 شنبه
پیام تقدیر رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از برگزارکنندگان انتخابات نظام پرستاری
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی از برگزارکنندگان پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است:« منزلت و جایگاه حرفه‌ی پرستاری در بالا بردن میزان تندرستی در کشور موضوعی اثبات‌شده و غیر قابل انکار است.

در همین راستا مجموعه نظام پرستاری همواره در مسیر نظام‌بخشی و پیگیری موضوعات مرتبط با این قشر ایثارگر، تاثیری نقیش را ایفا خواهد کرد.

بدینوسیله از تمام عزیزانی که با حضور مدبرانه و مسوولانه خود  در عرصه برگزاری پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان -بی‌حاشیه و پرشور- در هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد تلاشی قابل تقدیر داشتند، قدردانی می‌نمایم.

از درگاه ایزد منان سلامتی و روزگاری سرشار از توفیقات روزافزون الهی را برای تمامی زحمت‌کشان این عرصه آرزومندم.»