1398/4/25 سه‌شنبهمعاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان:
آزمايشگاه غذا و دارو آبادان موفق به دريافت تاييد صلاحيت از اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي شد
معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: آزمايشگاه معاونت غذا و دارو آبادان پس از گذراندن چند مرحله مميزي مستمر موفق به دريافت تاييد صلاحيت از اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي استان در زمينه كنترل كيفيت محصولات خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي شد.

دكتر هدا مجیری، معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشكي آبادان صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: این آزمایشگاه معاونت غذا و داروی آبادان اولين آزمايشگاه مستقر در جنوب كشور  است كه تاییدیه ٢ ارگان دولتي استاندارد و غذا و دارو كشور را دارا است.

وی ضمن تقدیر از همکاری‌های سازمان منطقه آزاد اروند به خاطر حمایت از این آزمایشگاه افزود: آزمايشگاه غذا و دارو آبادان موجبات رفاه و رفع نيازهاي بهداشتي مردم منطقه را به وجود آورده و باعث كمك به تسهیل و تسريع كار گمركات كشور و رونق اقتصادي شده است.

وی اضافه کرد: با صدور این مجوز از اداره استاندارد و تحقيقات صنعتي استان از این پس در آزمایشگاه کنترل کیفی دانشکده علوم پزشکی آبادان می‌توان بیش از 120 نوع از محصولات خوراكي، آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي  را مورد آزمایش قرار داد.