جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شادگان به ریاست معاون فرماندار شادگان برگزار شد. جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شادگان به ریاست معاون فرماندار شادگان برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان ( کاظم زارعی ) :

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شادگان به ریاست جنامی معاون فرماندار شادگان و دکتر دریانبرد مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان و سایر اعضاء با محوریت اجرای گام دوم مقابله با بیماری کووید 19 ( ویروس کرونا) و طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی، بررسی آخرین وضعیت بهداشتی بازار در ماه مبارک رمضان و مدیریت صحیح پسماند در سطح شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی جند از کلام الله مجید آغاز گردید.در ابتدا دکتر افشین دریانبرد ضمن تشکر از حضور تعدادی از مسئولین ادارات و نهادهای  شهرستان در  این جلسه  مجددا" از اهمیت کنترل بیماری کووید 19 مظالبی بیان نمودند.  از جمله مطالبی که ایشان بیان نمودند و می توان به دستور العمل طرح فاصله گذاری اجتماعی یک الی دو متری در ادارات و دستگاههای شهرستان، استفاده از موانع فیزیکی شیشه ای در جهت روبرو ،  ضرورت نظارت مستمر بر وضعیت بهداشتی بازار در ماه مبارک رمضان ، مدیریت پسماند شهرستان با نظارت شبکه بهداشت ودرمان ، حصار کشی دو جایگاه پسماند دارخوین و شادگان، فرسودگی باکسهای پسماند ، اتلاف حیوانات ناقل بیماری در سطح شهر، منع استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها به منظور کاهش زباله های پلاستیکی و....اشاره نمود.

در ادامه پس از بیان مطالب فوق و  تبادل نظر هر یک از اعضای  جلسه نظرات خود را در مورد راهکارهای اجرای بندهای ذکر شده بیان نمودند.

در خاتمه با تصویب اجرایی شدن مصوبات همگی در خصوص مشارکت و مساعدت بیشتر اعلام امادگی کردند.

منبع: روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان
تعداد بازديد اين صفحه: 208440
تعداد بازديد کنندگان سايت: 108992523 تعداد بازديد زيرپورتال: 798519 اين زيرپورتال امروز: 175 سایت در امروز: 7441 اين صفحه امروز: 3