منو اشيا عمودي
ورود
1399/10/9 سه‌شنبه
صعود شاخص h-index دانشکده علوم پزشکی آبادان
عاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: شاخص h-index این دانشکده در سال2021 میلادی با 13 پله افزایش نسبت به سال 2019، روند صعودی قابل توجهی داشته است.

.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر سارا مبارک گفت: مقدار این شاخص نشان می‌دهد که یک پژوهشگر چقدر در حوزه تحقیقاتی و رشته دانشگاهی خود تاثیرگذار و مفید است و بدیهی است هر چه این مقدار  بزرگتر باشد، نشان از توان علمی  و تاثیرگذاری بیشتر او بر علم خواهد بود.

وی گفت: این شاخص که در سال 2005 توسط هرش (استاد فیزیک دانشگاه کالیفرنیا) به عنوان شاخصی برای سنجش برونداد علمی- پژوهشی پژوهشگران به صورت انفرادی ابداع شده است و در دانشکده علوم پزشکی آبادان از عدد 22 در سال 2019 به 35 در سال 2021 ارتقا یافت.

كلمات كليدي : شاخص هرش , شاخص h-index , دانشکده علوم پزشکی آبادان , شاخص های علم سنجی

بیشتر