1399/6/1 شنبه
پیام رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک
رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان به بهانه فرارسیدن یکمین روز از شهریور و روز پزشک پیامی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌‎دا از آبادان، در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌‎زاده آمده است: نامگذاری زادروز حکیم مانا و بزرگ تاریخ اسلام، ابن سینا به عنوان روز پزشک، گواه مبرهن تاثیر ماندگار اسلام بر دانش دنیاست.

یکمین روز از شهریور سال ۹۹ اما روز پزشکی متفاوت را خواهیم داشت، روز پزشکی که در آن طبیبان حاذق و ایثارگر ایران بزرگ در آزمونی دشوار و جهان‌شمول با پشتکار و بدون خستگی در راه مبارزه با ویروس کرونا ایستادگی کرده و همچون کوه، سپری محکم برای حفظ سلامتی ملت شریف ایران شدند.

در این بین برخی از همکاران بنده در این مسیر پیچیده با عبور از جان، شربت شهادت را نوشیده تا نامشان برای همیشه در تاریخ میهن مان جاودانه شود؛ عزیزان بالاجایگاهی که یادشان همواره با ماست.

اینجانب به نوبه خود ضمن گرامیداشت این روز، به تمام پزشکان تلاشگر کشورم به ویژه پزشکان مهربان و توانمند مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان خسته نباشیدی جانانه می‌گویم و امیدوارم که در مسیر حرکت خود همانند گذشته ثابت‌قدم، پیروز و سربلند باشند.