1398/11/7 دوشنبه
آغاز ثبت نام آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی
شروع ثبت نام آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی از فردا در سایت Exam.ajums.ac.ir برای دانشجویانی که مجاز به شرکت در آزمون هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش معاونت آموزشی و تحقیقاتی دانشکده علوم پزشکی آبادان" به اطلاع دانشجویان پزشکی که مجاز به شرکت در آزمون  جامع علوم پایه و پیش کارورزی هستند میرساند:

با توجه به برگزاری آزمون علوم پایه و پیش کارورزی در روز پنجشنبه مورخ 8 اسفند 1398، فرایند این آزمون در منطقه 4 آمایش آموزش پزشکی کشور، از روز سه شنبه مورخ 8  بهمن 1398  با ثبت نام دانشجویان متقاضی در سایت Exam.ajums.ac.ir شروع خواهد شد.

لازم به ذکر است که دانشجویان گرامی جهت هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون در موارد ذیل دقت کرده تا در روند ثبت نام با مشکلی مواجه نشوند.

- مسئولیت رعایت ضوابط در هنگام ثبت نام با داوطلبان می باشد
- تنها در صورت دریافت کد رهگیری و شماره پرونده، ثبت نام نهایی می شود و نگهداری آن برعهده داوطلب می باشد
- مسئولیت پیگیری ثبت نام و تأیید ثبت نام نهایی داوطلب برعهده وی می باشد (این بخش از طریق سایت امکان پذیر می باشد)
- دریافت کارت ورود به جلسه آزمون شما تنها در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که تمام کارشناسان ذی ربط در سطوح مختلف، ثبت نام شما را مورد تأیید قرار داده باشند.

در پایان اداره آموزش برای دانشجویان پزشکی آرزوی موفقیت در آزمون های پیش رو را دارد.

تعداد بازديد اين صفحه: 550722
تعداد بازديد کنندگان سايت: 109673842 تعداد بازديد زيرپورتال: 1773607 اين زيرپورتال امروز: 233 سایت در امروز: 10408 اين صفحه امروز: 7